Bülent börek yapılışı

Bulent Borek nasıl yapılır?

Bülent Börekçilik Börek Nasıl Yapılır Üzerine tereyağ sürülür, bu şekilde sekiz adet baklava yufkası üst üstte koyulur. Bir adet hazır yufka parçalanır, baklava yufkaların üzerine serilir, üzerine bol miktarda hazırlanan sos gezdirilir. Beyaz peynir ve kaşar ile hazırladığımız iç harcı yufkaların üzerine serpilir.

Bülent böreğin tepsisi kaç para?

Not: 2 kg tepsi depozitosu 20 Tl, 4,5 kg tepsi depozitosu 45 Tl dir.

Adana Su Böreğinde hangi peynir kullanılır?

Adana Böreği Nasıl Yapılır Uzayan Peynirli Börek Lezzet Bombası İçin Malzemeler

  • 15 adet hazır baklavalık yufka (Yuvarlak)
  • 2 adet hazır su böreklik yufka (Yuvarlak)
  • 200 gr tereyağ
  • 1/2 (yarım) kg rendelenmiş kaşar peyniri.
  • 150 gr dil peyniri.
  • 150 gr kolot peyniri.

16-Mar-2019

Bülent böreğin sahibi kimdir?

Bülent Börek'in sahibi Yılmaz Hacıoğılu'nun Adanalı olduğuna dair bir bilgi yok, ancak Levent Börek'in Sahibi Levent Tamtürk Adanalı… Aslında her iki markanın sahiplerinin de nereli olduğunun çok önemi yok gibi.

Levent börek içinde ne var?

Ürün içeriğine baktığımızda ilk 3 sırada; Buğday unu, Su ve Kaşar peyniri olduğunu görüyoruz. Üründe & oranında kaşar peyniri yer alıyor – ki bu da 500 gr.'lık tek pakette 130 gr. kaşar peynirine denk geliyor. Bu da tek porsiyonda 65 gr. peynir demek oluyor.

Bülent böreğin sahibi kimdir nerelidir?

Adana'da özel tarifle hazırladığı su böreğinin satışını 21 yıldan bu yana seyyar tezgahta yapan Levent Tamtürk, ününün kentin sınırlarını aşmasıyla son bir yılda 6 ilde 16 şube açarak 80 kişiye iş imkanı sağladı.

Bülent börek nerenin markası?

Çıtır Çıtır Lezzet Kareleri Bülent Börekçilik, eskiden beri bilinen Adana Böreğini tekrar güncelleyerek günümüze taşıdı ve seri imalatına başlayarak İstanbul'da da şubeler açmaya başladı.