9222 içerik servisi nedir

9222 nedir nasıl iptal edilir?

Türk Telekom SIM Menü'de yer alan abonelikli servislerin iptal bilgileri abonelik başlangıç mesajlarında belirtilmiştir. İptal etmek istediğiniz servise ait iptal keywordunu 9222'ye göndererek servis aboneliğinizi iptal edilebilirsiniz. Aboneliğin iptal edilmesi durumunda, ilgili dönem için ücret iadesi yapılmaz.

Türk Telekom 9222 Servisi nedir?

"(Politika servisine hoş geldiniz. Gündemdeki siyasi gelişmelerin tamamı 10 gün boyunca ücretsiz cebine gelecek. Abonelik tüm vergiler dahil aylık 21 TL'ye devam eder ve iptal etmedikçe aylık otomatik olarak yenilenir. İptal etmek için iptal politika yazıp 9222'ye gönderebilirsiniz.

Içerik servis ücreti ne demek?

Cep faturalarınıza yansıyan "Yansıtılan İçerik Ücretleri"ni gördüğünüzde şaşırmayın. Faturalarınıza yansıyan bu ücret yeni bir ücret değil. Bu ücret telefonlarınızda yüklü olarak bulunan özel servis, haber abonelikleri ve oyunların ücretlerinin yeni adı.

Içerik servisleri nasıl iptal edilir Vodafone?

Vodafone TV Servisi'ni iptal etmek için IPTAL PAKETADI yazıp 8800'a SMS gönderebilirsiniz.

Aboneliklerimi nasıl öğrenebilirim Turk Telekom?

Durumum Servisi ile haberden spora, müzikten oyuna servis aboneliklerinizi ücretsiz sorgulayın.

  1. Abonelerin mobil hatlarında tanımlı İçerik Servislerini tek seferde öğrenebileceği ve kullanımlarını kontrol altında tutabileceği servistir.
  2. DURUMUM yazıp 5555'e SMS atılarak ücretsiz yaralanılabilmektedir.

3480 Nedir Türk Telekom?

3480 Mindfulness art niyeti. Mindfulness cepte servis adında 25 Şubat 2021 tarihinde, bilgim dışında abonelik yapılmış. Bu aboneliği faturama yansıdığında gördüm. 3 Nisan 2021'de Türk Telekom ® müşteri hizmetlerini aradım. 3480 numaradan abonelik şeklinde mesaj geldiğini ve iptal etmelerini söyledim.

Servis ücreti nedir?

restaurant ve otellerde gelen belli bir yuzdesi kadar faturaya eklenen zorunlu hizmet bedeli. bir tur zorunlu bahsis.